GYIK

Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyeket a leggyakrabban feltesznek nekünk. Kérjük, először olvassátok el ezt a pár sort és amennyiben még mindig nem tudjátok a választ a felmerült kérdésre, bátran keressetek minket!

- Hogyan tudok előfizetni és mennyiért?

A választható díjfizetési opciókat a Regisztráció menüpontban találhatod!

 

- Milyen gyakran kapok tippeket?

Tippeket minden nap küldünk, mindig az aktuális sportesemény-kínálat függvényében. Átlag 4 tippre lehet számítani, az európai eseményekre vonatkozó tippjeinket délelőtt folyamán kapjátok meg, míg a tengerentúli sportágakhoz kapcsolódó ajánlatunk pedig a délutáni órákban érkezik meg!

Fontos, hogy erőltetni nem fogjuk, csak a legjobb lehetőségeket ajánljuk ki Nektek és ha adott esetben csak egy van, akkor azt az egyet fogjuk kiajánlani!

 

- Mekkora oddszokkal rendelkeznek a tippek, amelyeket kapok?

Az alacsony, papírforma tippeket kerüljük, hiszen azt, hogy a Real Madrid hazai pályán esélyesebb 1,10-ért az Eibar ellen, azt mindenki tudja magától is. Az általunk preferált ajánlatok 1,4 - 1,7 körüli szorzókkal mennek átlagban, de ritkábban előfordulhatnak 2,0 fölötti, vagy akár 3,0 környéki szorzók is!

 

- Milyen sportágak mérkőzéseihez kapok tippeket?

A közkedvelt csapatjátékok (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, ritkábban vízilabda, röplabda), az egyéni sportágak (tenisz, darts, snooker, ökölvívás), illetve a technikai sportágakból (autósportok, motorsportok, kerékpársport)

 

- Hogyan tudtok jó tippeket adni?

Magyarországon és külföldön szerződtünk olyan tippsterekkel, akik mélyen beleásták magukat egyes sportágakba és teljes mértékben képben vannak a legapróbb információkkal is. Ezekből az ajánlatokból választjuk ki azokat, amelyek a leginkább érdeklődésre adhatnak számot és a legjobb esélyekkel rendelkeznek ahhoz, hogy profitot tudjunk termelni.

 

- Mikor kapom meg a tippeket?

A tippeket délelőtt és/vagy délután kapjátok meg attól függően, hogy az európai, vagy épp a tengerentúli sporteseményekre vonatkozik. Például egy-, magyar idő szerint, 20-án hajnal 04:00 órakor kezdődő NHL jégkorongmeccsre előző nap, vagyis 19-én délután 15:00-18:00 között fogjuk kiküldeni a tippet. Érdemes több alkalommal visszalátogatni a weboldalra is!

 

- SMS-ben is megkaphatom a tippeket? 

Egyelőre csak a weboldalon láthatjátok a tippeket. Az SMS-küldés választható, de nem külön szolgáltatás. A technikai problémák miatti változtatás jogát fenntartjuk.

 

- E-mail- ben is megkaphatom a tippeket?

Egyelőre nem, szerkesztés alatt! 

 

- Az oldalon megtalálom a napi tippeket?

Igen, természetesen, de csakis az előfizetés megtörténte után elérhető! Bővebben ITT!

 

- Az oldalt elérem mobilról is?

Természetesen igen az oldal mobiltelefonra optimalizált.

- Vannak ingyenes tippek is?

Igen, időnként kikerülnek FREE tippek is és egyéb fontos információk is, amelyeket a menüpont kommunikációs BLOG menüpontjából érhettek el.