ÁSZF

1. A szolgáltatás tárgya

A http://malajtipp.hu/-t üzemeltető vállalkozás (továbbiakban: Szolgáltató), sporteseményekkel kapcsolatos híreket, érdekességeket, elemzéseket és statisztikákat, valamint a sportesemények végkimenetelére vonatkozó tippeket bocsát napi rendszerességgel a Felhasználók (klubtagok) részére. A Szolgáltató az információkat e-mailben küldi ki a Felhasználóknak.

A Szolgáltató által tagdíj ellenében átadott információk nem minősülnek szerencsejátéknak, illetve nem buzdítanak szerencsejátékkal kapcsolatos tevékenységre. A sajtófigyelés eredményeként publikált hírek valóságalapjáért, illetve a sportesemények kimenetelével kapcsolatos tippekért és ötletekért a Szolgáltató semmiféle felelősséget nem vállal, azokat érdekességként bocsájtja a Felhasználók (klubtagok) részére. A Szolgáltatót semmiféle anyagi felelősség nem terheli az általa publikált tippekből esetlegesen eredő vélt vagy valós anyagi károkért.

2. A szolgáltatás díja

A szolgáltatás költségét a mindenkori díjtáblázat tartalmazza, mely elérhető ide kattintva.

3. Adatkezelés

A Felhasználó a regisztrációval elfogadja hogy adatai bekerülnek a Szolgáltató adatbázisába. Az adatokat a Szolgáltató a hatályos jogszabályok szerint kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja ki. A Felhasználó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a http://www.malajtipp.hu/-t üzemeltető vállalkozás (és annak mindenkori jogutódja) adatait saját üzleti céljaira (marketing megkeresések, akciók, új termékek vagy szolgáltatások) felhasználja. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy írásos kérelem formájában kérheti adatai törlését a Szolgáltató adatbázisából, ami ebben az esetben haladéktalanul megtörténik.

4. A Szolgáltató ellenőrzési joga és a szolgáltatás megvonása

A tagdíj ellenében a Felhasználók részére átadott információk (hírek, statisztikák és elemzések, érdekességek, tippek, ötletek) sokszorosítása, azok harmadik fél számára történő átadása szigorúan tilos. A Szolgáltató fenntartja a jogot a szolgáltatás beszüntetésére (ideiglenes vagy végleges formában) abban az esetben, ha a Felhasználó az átadott információkat harmadik félnek bármilyen formában továbbadja. Ebben az esetben a Szolgáltató megteszi a szükséges jogi lépéseket, ezek vagy az ehhez hasonló cselekedetek büntetőfeljelentést vonnak maguk után. A Felhasználó elfogadja hogy a http://www.malajtipp.hu/-n olvasható leírások, képek és szövegek a Szolgáltató kizárólagos tulajdonát képezik, azokat lemásolni szintén szigorúan tilos. Továbbá tilos a http://www.malajtipp.hu/, vagy a weboldalhoz kapcsolódó közösségi médiában szereplő "promóciós" oldalakra bármilyen formában hivatkozni, vagy megosztani azok internetes elérhetőségeit. Kivételt képeznek ez alól azok az esetek, mikor a hivatkozás vagy megosztás a Szolgáltató írásos kérelmére történik.

5. Egyéb feltételek

A Szolgáltató fenntartja a jogot ezen üzletszabályzat megváltoztatására. A szolgáltatás csak jelen üzletszabályzat elfogadása esetén lehetséges. A regisztráció alkalmával a Rendszer rákérdez az üzletszabályzat elfogadására és a regisztráció csak az elfogadás után jöhet létre. Ebben az esetben úgy tekintendő, hogy a Felhasználó elfogadta a fenti feltételeket és azokkal kifejezetten egyetért.

6. Adattovábbítási nyilatkozat

Elfogadom, hogy a tipplap.hu Kft (1064 Podmaniczky 57.) által a Malajtipp.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.